HP se vraća u gejming svet sa novom linijom “OMEN” proizvoda

Prošlo je čitave dve godine otkada nas je ova kompanija obradovala sa legendarnim “Voodoo PC“ gejming brendom na njihovim Omen laptop računarima. Ovoga puta kompanija se vraća sa dobro poznatim brendom i to u velikom stilu.

 

Test: ASUS G751JY

Kada je ASUS u pitanju, najsigurniji odgovor na pitanje “šta kvalitetno kupiti” je, što se nas tiče, oduvek bila G serija.

 

Tajvanski gigant nastavlja nesmanjenom žestinom sa kvalitetnim proizvodima, pa tako nakon izvanrednog G750JZ modela imamo priliku da testiramo veoma sličan G751JY. Da li je razlika stvarno samo u onom 1, kako bi se možda moglo zaključiti? Nikako.

Pred nama je najsnažniji, najmoćniji laptop u Srbiji, koji...


Novi izumi HP-a, među njima i najtanji laptop na svetu

Na konferenciji koja je održana danas i na kojoj su se obratili predstavnici kompanije HP inc. (koja se nedavno odvojila od Hewlett – Packard kompanije) predstavljeni su novi izumi, a među njima i najtanji laptop na svetu HP Spectre.

IZVOR: B92.NET  

GTX TITAN Z je i zvanično dostupan

Nastavljajući tradiciju TITAN kartica koje zahvaljujući korenima u superračunarima poseduju najviši nivo perfomansi, CEO kompanije NVIDIA Jen-Hsun Huang j predstavio je GeForce TITAN Z na GPU tehnološkoj konferenciji.

Dvostruko precizna računarska snaga sistema ubrzanog GTX TITAN Z grafikom sada predstavlja ozbiljnu konkurenciju superračunarima koji koštaju i po više miliona dolara, koristeći jedan delić snage i samo delić prostora. 


Istraživačima,...


Susret premijera Srbije i predsednika Microsoft International u Davosu

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se danas sa Predsednikom Microsoft International, Jean-Philippe Courtois, na Svetskom ekonomskom forumu.

Zvanično press saopštenje

Glavna tema ovogodišnjeg Foruma je Četvrta industrijska revolucija. Na početku Foruma Microsoft je najavio donaciju cloud tehnologija u vrednosti od milijardu dolara, za preko 70.000 neprofitnih organizacija i univerzitetskih istraživanja širom sveta, tokom naredne tri godine.

Premijer...


Prateći program festivala britanskog filma „Film and Chips“ počinje danas

Srpska filmska asocijacija sa velikim zadovoljstvom nastavlja rad na razvoju talenata i filmskih profesionalaca u Srbiji kroz program “Inudstry Encounters” koji počinje danas.

Zvanično press saopštenje

U okviru festivala novog britanskog filma “Film and Chips”, British Council, SFA i Jugoslovenska kinoteka organizuju programe i susrete za profesionalce “Industry Encounters” iz oblasti vizuelnih efekata, virtuelne realnosti i tehnoloških inovacija u oblasti...


Promocija ASUS GX700 laptopa, spoj nauke i zabave

Da promocija može biti veoma zabavna i za stare i za mlade dokaz je promocija ASUS GX700 laptopa, prvog laptopa na svetu sa vodenim hlađenjem. Pored toga što mogu videti i isprobati GX700, posetioci mogu uživati u eksperimentima koji na jednostavan i zabavan način objašnjavaju naučne principe koji su korišćeni u izradi ovog moćnog uređaja.

/

Promocija traje do kraja ove sedmice (22-24. januara), od 12 do...


Asacub Android Trojan: Od krađe informacija do finansijske prevare

Istraživački tim za odbranu od malicioznih softvera kompanije Kaspersky Lab, otkrio je novi štetni program – Asacub, koji bira korisnike Androida za žrtve zarad finansijske dobiti.

Zvanično press saopštenje

Kada je bio otkriven, štetni program je izgledao kao da je namenjen za krađu informacija, međutim, žrtve nekih verzija štetnog programa Trojan bili su korisnici onlajn bankarstva u Rusiji, Ukrajini i Sjedinjenim Državama. S obzirom na to da milioni ljudi širom...


Vrlo dobar Acer monitor dijagonale 27 inča rezolucije 2560x1440 piksela

Kompanija Acer predstavila je svoj novi monitor u vidu modela Predator X27 koji karakteriše kako mu naziv sugeriše 27 inčni IPS panel rezolucije 2560x1440 piksela.

Acer

Ovaj monitor kompanije može da se pohvali jačinom osvetljenja od 300 cd/m2, odnosno statičkog kontrasta 1000:1 kao i vremenom odziva sivo na sivo od 4ms. Odnos stranica ovog monitora je 16:9.


Cooler Master Sentinel III igrački miš sa 16.8 miliona boja pozadinskog osvetljenja

Ako ste strastveni igrač svesni ste da je miš jedan od vaših najvažnijih alata, jedan od miševa koji će vas svakako načiniti boljim igračem jeste Cooler Master Sentinel III miš koji donosi mnoštvo unapređenja u odnosu na prethodnu generaciju.

Cooler

Ovaj miš poseduje unapređeni dizajn koji omogućava da ga lakše uhvatite i držite , te pozadinsko osvetljenje koje je dostupno u...


Komentari

Trenutno nema komentara

Nova poruka